Слайдер със снимки за децата. Slide background

Когнитивна азбука 2

Слайдер със снимки за децата. Slide background

Когнитивна азбука 4

Слайдер със снимки за децата. Slide background

Когнитивна азбука 3

Слайдер със снимки за децата. Slide background

Когнитивна азбука

УМЕНИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ЧЕТЕНЕ

Умението да четем ефективно с разбиране е важно, а този, който го е изградил, вече...

Виж повече

КОГНИТИВНА АЗБУКА

Защото е важно, заедно с времето, което отделяме да се учим, да можем да спортува...

Виж повече

КУРСОВЕ ПО МАТЕМАТИКА

Гостуването в Кралството е организирано така, че още от самото начало запознанство...

Виж повече

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

За нас езикът е връзка с останалия свят, не бариера. Вярваме, че обучението по...

Виж повече

Защо Да Винчи

В Образователен Център Да Винчи ще откриете: 

Във формат НЕзанималня! детайли вижте тук.

Методиките, платформите и подходът, които ползваме при работата си с децата, не можете да откриете никъде другаде!

За родителите:

Вие имате непрекъсната информация, предоставяна през интернет, както и в контакта Ви с нашите специалисти, за ежедневните занимания на Вашето дете, информация от училищните му занимания, предоставени съвместно с преподавателите на детето, периодични  бележки за напредъка на детето и постиженията му в рамките на учебния материал, както и в рамките на участието му в предоставените от нас занимания (математика, речеви умения, избран език, арт ателиета).

Гъвкавата ни  програма ни дава възможност да посрещнем Вашата заетост. Допълнителни възможности да се грижим за детето ви, когато вие сте заети, на разположение сме 365 дни в годината и през ваканциите.

За Децата:

Индивидуални планове за развитие!

Качествена подготовка на учебния материал!

През учебната година ние предлагаме системна подготовка по учебната програма и помощ при изпълнение на домашните работи на учениците, в малки групи.
Поддържаме активни и ежедневни контакти с преподавателя на детето. Съгласуваме работата си с учениците с актуалните учебни планове и задачи на конкретния учител и работим в синхрон с преподавателите на децата. Ползваме интелигентно разработени модерни системи и практики за обучение и развитие.

Методиките и програмите, които използваме, са фокусирани върху развитието на качествата и уменията на детето.  

Специално за вашите деца сме адаптирали и разработили методики, които превръщат ученето на важните неща, като математика, в едновременно успешно и много приятно занимание.

Единствено при нас фокусът е върху развитието на интелекта на детето и създаване на умения за учене, не върху заучаването на факти и информация. Както и върху развитието на качествата, талантите и интересите им.

Предоставяме възможност, според желанията, интересите и нуждите на учениците да могат да посещават и допълнителни индивидуални уроци или курсове в малки групи по всички учебни предмети и по английски език.

Повече информация и записване тук

Ефективно четене / четене с разбиране.

Информацията и начина, по който се справяме с нея е ключов фактор за нашия успех. Преобладаващият обем информация се възприема с четене. Умението да четем ефективно и с разбиране е важно, а този, който го е изградил, вече притежава солидно предимство.

Всички деца в нашите групи работят систематично, по методика, подходяща за дадената възрастова група, за изграждане на умения за ефективно четене. Неусетно, използвайки както специално подготвените пособия, така и тестовете от уроците в училище, детето се научава да чете ефективно, превръща това умение в навик, който му помага в училище, с едно прочитане на урока да запомни съдържащата се в него информация.

За вече порастналите деца, които имат желание да усъвършенстват тези умения, предлагаме обучение по бързо четене.

Така, когато настъпи времето, което изисква да се усвои голямо количество информация, нашите деца се справят по-бързо и по-успешно.

Методиката, която използваме в процеса на обучение, позволява развитието на тези умения да стартира още в първи клас и така дава възможност умението да се изгради паралелно, с умението за четене въобще.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате