Курс по български език

Пътят към успеха е различен за всеки от нас или иначе казано - не можеш да оценяваш лъва по умението му да лети.

Методът на учене чрез използване на теорията за множествената интелигентност се справя с проблема на преподаването на материала по неразбираем за ученика начин. Така подкрепяме успеха на всеки ученик и неговите индивидуални потребности за учене.

Какви са предимствата на употребата на теорията за множествената интелигентност можете да прочетете тук. 

Курсовете по български език по метода на множествената интелигентост за 3-ти и 4-ти клас се провеждат всеки делничен ден от 3.06.2019 до 28.06.2019 и са с продължителост 2.5 учебни часа на ден.

Курсът за 3 клас е подходящ както за ученици, завършили 3 клас, които са срещнали затруднения с основния материал за 2 и 3 клас или просто имат желание да го разберат и затвърдят по интересен начин, така и за ученици, завършили 2 клас, които искат да затвърдят материала от 2 клас и да започнат 3-ти с летящ старт и увереност.

Курсът за 4 клас е подходящ както за ученици, завършили 4 клас, които са срещнали затруднения с основния материал за 3 и 4 клас или просто имат желание да го разберат и затвърдят по интересен начин, така и за ученици, завършили 3 клас, които искат да затвърдят материала от 3 клас и да започнат 4-ти с летящ старт и увереност.

Играем с материала, за да го разберем и запомним, и разбира се – да открием, че ученето може да бъде забавно!

Курсът се провежда при записани минимум 5 деца за съответния клас.

Цена 375 лв. Продължителност 4 седмици, всеки работен ден. Времетраене 2.5 учебни часа на ден.

За записване: info@davincikids.eu

Можете да комбинирате курса с нашата целодневна лятна занималня и да получите 20% отстъпка от редовната ѝ цена. Информация за занималнята тук: http://davincikids.eu/page/celodnevna-lqtna-zanimalnq

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате