Общи условия за участие в състезания

Общи условия за участие в математически състезания в Образователен център "Да Винчи"

Участието:

 • Участието в състезания, организирани от ОЦ "Да Винчи" е доброволно и по преценка на родител.
 • Информацията, която се попълва в регистрационната форма или се изпраща по имейла, зависи от регламента и обхвата на състезанието (национално или международно) и включва имената, класа и училището на участника, както и имената на родител, негов телефон и електронна поща. Изпращането на регистрационната форма или имейл означава, че родителят е запознат и съгласен с настоящите Общи условия за участие в състезания и дава съгласието си за обработване на предоставените лични данни. В случаите, когато е необходимо, се попълва отделна Декларация за съгласие за обработване на личните данни.
 • Информацията, която е попълнена в регистрационната форма, се използва за съставянето на списъци на участниците в състезанието, на протоколите с резултатите на участниците и за надписване на сертификатите/грамотите на наградените участници, като се копира във вида, в който е подадена от родителя.
 • Отговорност за верността на подадената в регистрационната форма информация носи родителят, който я попълва.
 • Родителите на по-малките деца, които за първи път ще участват в състезание, трябва да им обърнат внимание, че по време на състезанието не е разрешено да се говори с другите деца, да се става или да се вдига шум, или да се излиза от залата преди края на състезанието.
 • По време на състезанието не е разрешено консумирането на храни или напитки, които са опаковани неподходящо или консумирането/разопаковането им е свързано с вдигането на шум. 
 • Всеки участник може да носи моливи и химикали, гума, линия, триъгълник.
 • След стартиране на състезанието децата не могат да вдигат шум.
 • Въпроси се задават с вдигане на ръка
 • В случай, че родител прояви неуважително отношение към преподаватели или към статута на Обрзователен център "Да Винчи" като образователна институция, или си позволи да урони престижа и доброто име на центъра, екипът на ОЦ "Да Винчи" ще прекрати участието на детето му в състезания, организирани или провеждани от Образователен център "Да Винчи"

Организацията:

 • Децата се посрещат от организаторите пред входа на центъра и се настаняват в залите 15 /петнадесет минути/ преди началния час за съответната група / например 09:45 за групата в 10:00 часа. 5 минути преди началото на състезанието децата биват инструктирани за правилата и условията, при които ще протече състезанието.
 • Забранено е използването на мобилни телефони и други електронни устройства.
 • На децата се раздават допълнителни листа, при необходимост, като след приключване на състезанието се прибират от квестора.
 • Тези от децата, които приключат по-рано, предават работите си / листа с решенията и листа със задачите и изчакват /в залата/ до приключване на предвидените 60 минути за работа.
 • Времето за приключване на състезанието се записва от квестора в присъствието на състезателите.
 • Децата се извеждат от квесторите от състезателните зали до 10 минути след приключване на състезанието.

Къде да изчакаме децата:

Местата за паркиране в непосредствена близост до образователния център са ограничени. След като оставите децата за съответната състезателна група можете да намерите място за паркиране и да изчакате края на състезанието в близките заведения (турски ресторант от другата страна на блока, в който е позициониран Образователен център „Да Винчи“; пицария Мания – пазара на Младост 3 ; други заведения в близост) или да паркирате на паркинга на Хит или Лидъл / 5 минути от центъра/. Линк към google maps с адреса на образователния център: https://goo.gl/maps/vucKThc27VD2

Резултатите: (използва се за пример турнирът Математика без граници)

Класирането се публикува на интернет страницата на турнира, http://www.mathematicalmail.com/ , до 10 дни след получаване на последните протоколи с резултатите.

Сертификати и медали: (използва се за пример турнирът Математика без граници)

Наградите във всяко дистанционно състезание са златен, сребърен и бронзов медал и сертификати за всички участници.  Те ще бъдат изпратени на Образователен център „Да Винчи“ до 30 дни след края на всеки от кръговете.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате