Защо ЗАНИМАТИКА е добър избор?

Детето изгражда 80 % от своя интелектуален потенциал до седмата си година. Това се случва, независимо дали ние го подкрепяме в този важен етап от неговото развитие, или го оставяме да се справя само с това предизвикателство. Експертите в областта на детското развитие са единодушни в това си заключение.

Вероятно това е и причината за създаването на редица системи за ранно детско развитие. Някои от тях  дори обхващат периода на развитие на детето веднага след неговото раждане.

Деца, с които е работено активно от най-ранна детска възраст – те се открояват сред останалите. Надраснали са връстниците си и им е леко да се справят с изискванията, които училището поставя пред тях. Справят се със задачите и домашните работи бързо, лесно и с удоволствие. И разполагат с време, с много време, в което да играят или да се доусъвършенстват. Срещаме се и с деца, с които не е работено целенасочено преди първи клас и там нещата изглеждат различно. Тези деца се изправят пред трудности с разбирането и усвояването на  учебния материал. Запомнянето на нови неща понякога също е предизвикателство за тях. Те изостават, не разполагат с достатъчно свободно време и това ги прави напрегнати и неспокойни. Те вече са пропуснали да разгърнат потенциала си, когато е трябвало и са свили своите 80 процента до едно по-ниско ниво.

За екипът на „Да Винчи“ няма нищо по-важно от успешното и ефективно развитие на потенциала на всяко едно дете. За да успеем да направим най-доброто, ние в продължение на години изучаваме и проучваме в детайли различни системи за ранно детско развитие. Трупахме опит.

Сега вече сме готови да стартираме заниманията си по ранно детско развитие. Стартираме със занимания за развитие на аналитичните умения на децата под формата на забавна и занимателна математика -ЗАНИМАТИКА ! В тях децата по един забавен и игрови начин ще изследват вроденото си любопитство, ще развият логическото си мислене и своето въображение. Ще работят активно за развитие на своите памет, внимание и концентрация. При нас децата от ранна детска възраст ще започнат да отъждествяват ученето със забавление и игра.

Съчетанието на страст, опит и сериозна подготовка ни правят специален избор за вашите деца.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате