„Английски“ език – ниво „Мотхер“

Налага се да бъде дефинирано едно ново, широко разпространено ниво в усвояването на английски език.

Ще го наречем ниво „ Мотхер”.

Що за ниво е нивото „Мотхер”? Ниво Мотхер е често срещано ниво на усвояване на английски език.

Какъв е профила на младежите в ниво „Мотхер”? Обикновено това са ученици на 9-11 години. Те са изучавали английски език, най-често в популярни (най-вече скъпи) езикови школи. Болшинството от тези деца са с възможности (интелектуални и за учене) над средните. Много от тях демонстрират отлични резултати в училище и добро представяне в конкурси и състезания, свързани с учебните дисциплини.

Как се дефинира нивото „Мотхер”? Това е нивото , на което обучаваните деца са усвоили езика за 4 до 6 години и може да се определи простичко като ниво на езикови умения при което mother с лекота и изящество се чете Мотхер! (и това не е шега!)

И така - „Мотхер” е най-скъпото ниво в усвояването на английски език. Сметнете го – сума „х” за ниво „Мотхер” и още веднъж сума „х” за ниво в друга организация, която да поправи грешките... ако и там не попаднете на същия стандарт. Само да отбележим - от търговския закон за всеки търговец произтича задължението да работи с „грижата на добър търговец”. Очевидно в проведеното обучение, довело до ниво „Мотхер”, или тази грижа отсъства, или капацитета за обучение в тези организации е на неприемливо ниско ниво.

Мили родители, уверете се лично дали вашето дете не е достигнало успешно ниво „Мотхер” в своето обучение и ако е така, решете колко адекватно е да продължите да правите това, което правите до момента. Ниво „Мотхер” е вредно за вас, за детето ви и за вашия бюджет! Излиза, че масово организациите, предлагащи езиково обучение не са в състояние (или не желаят) да контролират, следят и да са отговорни за нивото на усвояване на материала.  

Защо ви занимаваме с този проблем? Защото напоследък се сблъскваме с очакването на родителите ние, в ролята си на занималня (НЕзанималня) да коригираме несвършената работа на някои от големите езикови центрове. Това за нас се превръща в сериозен проблем. Налага се не просто да се превърнем в езиков център и да използваме услугите на опитни преподаватели, но и да коригираме дълго наслагвани проблеми . Скъпи родители, МОЛЯ, уверете се , че вашето дете не е убило няколко години, а вие –доста средства , за да достигнете до ниво МОТХЕР! Последващата корекция в правилна посока е доста щекотливо, както за преподавателите, така и за детето занимание.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате