Слайдер със снимки за децата. Slide background
Слайдер със снимки за децата. Slide background

УМЕНИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ЧЕТЕНЕ

Умението да четем ефективно с разбиране е важно, а този, който го е изградил, вече...

Виж повече

КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ

Защото е важно, заедно с времето, което отделяме да се учим, да можем да спортува...

КУРСОВЕ ПО МАТЕМАТИКА

Гостуването в Кралството е организирано така, че още от самото начало запознанство...

Виж повече

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

За нас езикът е връзка с останалия свят, не бариера. Вярваме, че обучението по...

Виж повече

Академия Математика е създадена от екип специалисти, чиято цел е научаването на материала по математика да бъде едновременно полезно и забавно. 

Всяко дете е индивидуална личност, със свои собствени потребности, най-добър начин и темпо на усвояване на материала. Всички деца се справят по-добре, когато математиката е поднесена по подходящ за тях начин. Затова ние в Академия Математика и Образователен Център "Да Винчи" залагаме и държим на индивидуалния подход, оригинални материали, интерактивни методи и платформи и доказани най-добри практики. Периодично правим пробни изпити и състезания, за да поставим децата в реална обстановка. Така преодоляваме страха и блокажа, които могат да бъдат естествено следствие на изпитната среда. Това е печелившата комбинацията, която гарантира успеха на нашите курсисти.

Математиката в нашата академия е повече от изучаване на учебния, състезателния и изпитния материал. Ние учим децата на логика, аналитичност, критично мислене и съобразителност. При нас учениците развиват умения и навици за разпределяне на времето си и усвояват техники за бързо и ефективно разбиране и усвояване на материала. 

Нашите курсисти редовно заемат челните места в престижни математически състезания, печелят медали и грамоти, и влизат в най-добрите училища.

Подарете на детето си възможността да изкачи математическите върхове!

Ако и вие държите на качествено, полезно и забавно обучение по математика, може да разгледате нашите курсове, както и да се обадите на телефон 0887 940 004 за повече информация.

Курсове по математика.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате