Летен курс по състезателна математика за 3 клас

Програмата е предназначена за състезателна подготовка за ученици, които през 3-ти клас са водили извънкласна състезателна подготовка и са участвали в математически състезания през годината. Това обучение ще постави основата за успешна състезателна подготовка през следващата учебна година. Неразделна част от обучението е практикумът „1000 летни предизвикателства“.

За да бъде тази подготовка пълноценна, нужна е добра основа, поставена през трети клас (в извънучебни занимания по математика).

Всеки курсист получава безплатно електронни обучителни материали и тестове, както и достъп до електронната ни платформа и включените в нея допълнителни материали за съответния клас.

Обучението е подходящо за ученици с интерес към математиката и нестандартното мислене, както и за ученици, които планират успешен прием в математически училища и паралелки след 4 клас. Обучението е подходящо за ученици, които през учебната година в 3-ти клас са се занимавали извънкласно с математика.

Целта на лятната подготовка е учениците да затвърдят усвоените до момента математически техники, да ги надградят, като усвоят всички нужни за успешното представяне на математическите състезания през следващата учебна година техники, практики и умения. 

График

Група 1: вторник и четвъртък от 10:00 до 11:30ч.

Група 2: вторник и сряда от 14:30 до 16:00ч.

Такса

Таксата за обучение е 465лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.