УМЕНИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ЧЕТЕНЕ

УМЕНИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ЧЕТЕНЕ

Ефективно четене / четене с разбиране.

Информацията и начина, по който се справяме с нея е ключов фактор за нашия успех. Преобладаващият обем информация се възприема с четене. Умението да четем ефективно и с разбиране е важно, а този, който го е изградил, вече притежава солидно предимство.

Всички деца в нашите групи работят систематично, по методика, подходяща за дадената възрастова група, за изграждане на умения за ефективно четене. Неусетно, използвайки както специално подготвените пособия, така и тестовете от уроците в училище, детето се научава да чете ефективно, превръща това умение в навик, който му помага в училище, с едно прочитане на урока да запомни съдържащата се в него информация.

За вече порастналите деца, които имат желание да усъвършенстват тези умения, предлагаме обучение по бързо четене.

Така, когато настъпи времето, което изисква да се усвои голямо количество информация, нашите деца се справят по-бързо и по-успешно.

Методиката, която използваме в процеса на обучение, позволява развитието на тези умения да стартира още в първи клас и така дава възможност умението да се изгради паралелно, с умението за четене въобще.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате