Английски език

Индивидуална програма за усвояване на език.

Тази програма, която предлагаме на нашите възпитаници стъпва на нивото на готовност на ученика в момента на стартирането й. След поредица от тестове и интервю се определя нивото на владеене на езика.

Всеки ученик има строго индивидуални нужди от подготовка!

Тази специфика се уточнява и е в основата на изготвянето на индувидуалната програма. 

Подготовката се води индувидуално и по персонален план. Напредъкът се следи е рамките на всяко присъствено занятие и програмата се адаптира в зависимост от темпото и качеството на усвояване на материала от ученика.

Този подход гарантира научаване, а не просто учене на езика.

Предлаганата от нас индивидуална подготовка е ефективна заради непосредствения непрекъснат контрол върху резултатите от обучението, значително по-високата ангажираност на ученика, съответствието на програмата на готовността и индувидуалността на ученика и работата в среда, осигуряваща комфорт и спокойствие.

Работим с оптимално темпо и ефективност за всеки от учениците ни!

Индивидуалната подготовка позволява използването на адекватен за конкретния ученик, в конкретния момент от неговата подготовка, микс от техники!

Индивидуалната подготовка в Да Винчи е вашият печеливш избор! (не на последно място и като разход за езиковото обучение на вашето дете)

За повече информация – info@davincikids.eu 

Английски език за деца в София

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате