Индивидуални уроци

 

Уроци по математика

Преподавател: Тони Атанасов

Предимството на тази форма на подготовка е, че програмата се създава и актуализира тясно спрямо нуждите, готовността, скоростта и стила на учене на индивидуалния ученик.

Програмите са за 1 – 10 клас училищна математика. Тук разпределението, темите и предвиденият за усвояване материал, залегнал в обучителната програма,  са строго по разпредлението, заложено от МОН в стандартния за дадения клас училищен курс по математика.

Целите, които си поставя всяка индивидуална програма, е да изгради у ученика разбиране, аналитични умения и владеене на математическите техники в рамките на учебната програма за съответният клас.

Това е солидна предпоставка за отлични резултати в училище и лекота в усвояването и боравенето с училищния материал по математика.

За успешно обучение е задължително редовно да се правят всички домашни задания и залегналите в програмата тестове.

Програмата е целогодишна от септември до май.

 

Такса: 50лв./уч.ч за целогодишно индивидуално обучение с едно занятие седмично по 2 уч.ч.

Месечната такса се предплаща. 

За записване и повече информация за свободни места пишете ни на info@davincikids.eu или се обадете на тел. 0887 940 004

 

Отзиви

"Синът ми посещава курсовете по математика от миналата година. Тази година се готви за прием в НПМГ. Напредъка му е голям и винаги е ходил с удоволствие при г-н Атанасов. По негови разкази часовете винаги са протичали много приятно за него и ползотворно!
 Г-н Атанасов винаги е бил на разположение за помощ, ако имаме затруднение или въпрос с някоя задача, дори и на вайбър. Искрено благодаря на целия ви екип!
Сърдечна благодарност и към г-н Атанасов!"

Таня Тодорова

 

"Изключително съм доволна от начина на преподаване, дъщеря ми ходи с такова желание на уроците и резултати са впечатляващи. Тони е невероятен"

 

Диляна Димитрова

 

„Никой в семейството ни не се интересува от математика. Синът ми се научи да се справя сам с тази нелека материя, благодарение и уроците при Тони Атанасов. Синът ми се яви на едно присъствено състезание миналата учебна година - "Хитър Петър" и постигна шести резултат в България. Той беше приет в НПМГ и СМГ. Радваме се, че много от познатите му  деца от курсовете при Тони ще учат в същото училище (СМГ).

 

Драга Сапаревска

 

„Дъщеря ми е в 4-ти клас и чака  нетърпение всеки час! Преподавателят Тони Атанасов е истински будител! Създава желание, знания и удоволствие у детето! Препоръчвам го с две ръце!““

 

Dimitrina Mussievska

 

Още отзиви

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате