Курс по математика за 1 клас (състезателна)

Защо да изберете „Да Винчи“

Школа по математика София

 

Описание на курса

МАТЕМАТИЧЕСКА СУПЕР ПОДГОТОВКА

Математиката е лесна само и единствено, когато основата е солидна!

Предлагаме изпреварваща подготовка, когнитивна основа, изграждане на разбиране и аналитични умения, залагаме изграждане на евристични умения, ефективно и критично мислене, полезни не само в математическите умения, а и в умението за решаване на проблеми в личния и социалния живот.

Курс по математика аз 1 клас

 

Програмата постига три важни цели:
1.  Изгражда солидна основа от знания и умения, които ще са основата на успешно бъдещо развитие и надграждане. Това с основата на дългосрочен успех, удовлетворение и самочувствие.
2. Подготвя учениците за успешни ключови състезания;
3. Поставя основата на успешни и устойчиви успехи (както и удовлетворение и самочувствие от постигнатото)

Това е супер програма за подготовка на успешни  състезатели.
Целта е подготовка за успешно звездно представяне на ключови математически състезания като европейско кенгуру и престижни азиатски турнири.

Основната цел на тази програма е да създаде  солидна основа, на базата на която децата да могат да развиват дълго занапред своите умения и способности и да им даде възможност да получават удовлетворение от доброто си представяне в училище и сериозни математически турнири  занапред.

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ЗА УСПЕХ:  Ученикът отговорно да прави всички дадени домашни и тестове

 

График, продължителност и цена

График:

петък от 16:00 до 17:00ч. 

Годишна такса: 1500лв. (1312,50лв. с програма "Лоялност", която включва всички възможни отстъпки)

Всеки курсист получава безплатно електронни обучителни материали и тестове, както и достъп до електронната ни платформа и включените в нея допълнителни материали за съответния клас.

 

Преподаватели

Проподавателите ни са с университетска магистърска математическа подготовка, която включва висша математика и физика. Те не просто познават математиката, те разбират и владеят математиката с нейните техники, тънкости и нюанси в най-дълбоки детайли. Нашите преподаватели са правилните преподаватели.

Кандидатстване

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Академия Математика 2023/2024, 1 клас". Учениците се разпределят в групите според резултата им от входящия тест.

Записването за курс по математика за 1 клас става след заплащане на такса за курса. 

 

Локация

Курсовете по математика  за 1 клас се провеждат в Образователен център "Да Винчи", гр. София, Младост 3, бл. 314

 

Успехът е в общите усилия!

 

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате