Курс по математика за 3 клас (състезателна)

Защо да изберете „Да Винчи“

Школа по математика София

 

Описание на курса

Програмата на уроците по математика за 3 клас е интегрирана част от програмата за успешен прием след кандидатстване в математическите училища и паралелки след 4 клас. Гарантира разбиране на материала и отлични оценки в училище.

Програмите за подготовка във 2-ри, 3-ти и 4-ти клас са свързани и задължително покриват знанията и уменията по математика, заложени в училищната програма за съответния клас. Разпределението на темите в нашата програма изпреварва това в училищната програма, а целта е своевременна подготовка, която да гарантира усвояване и разбиране на материята, както и неколкократна проверка на нивото на усвоеност на материята от ученика.

Теорията се преподава от нашите учители.

Методиката и структурата на занятията е гъвкава и е създадена по начин така, че водещи са нуждите и готовността на ученика (вместо предварителния график на занятията, както в училище и в други школи).

Всеки ученик, записан в курса, получава безплатен достъп до летен практикум за самоподготовка през лятната ваканция. Практикумът е ключов елемент в подготовката. Той осигурява поддържане на нивото, и плавен преход между учебните години, води до летящ старт и е основа за постигане на високи резултати.

Ключови  умения:

1.     Заложените в училище математически компетенции

2.     Състезателна основа: Научаваме се да решаваме всички видове типови задачи

3.     Поставяме основата за предстоящия летен практикум

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ЗА УСПЕХ:  Ученикът отговорно да прави всички дадени домашни и тестове

 

График и годишна такса за обучение

График:

Група 1: понеделник от 17:30ч. до 19ч. 

Група 2: четвъртък от 15:30ч. до 17ч.  

 

Годишна такса: 1500лв. (1312,50лв с програма „Лоялност“, която включва всички възможни отстъпки)

Всеки курсист получава безплатно електронни обучителни материали и тестове, както и достъп до електронната ни платформа и включените в нея допълнителни материали за съответния клас.

Преподаватели

Проподавателите ни са с университетска магистърска математическа подготовка, която включва висша математика и физика. Те не просто познават математиката, те разбират и владеят математиката с нейните техники, тънкости и нюанси в най-дълбоки детайли. Нашите преподаватели са правилните преподаватели.

 

Кандидатстване

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Академия Математика 2023/2024, 3 клас". Учениците се разпределят в групите според резултата им от входящия тест.

Записването за курс по математика за 3 клас става след заплащане на такса за курса. 

 

Локация

Курсовете по математика  за 3 клас се провеждат в Образователен център "Да Винчи", гр. София, Младост 3, бл. 314

 

Успехът е в общите усилия!

 

 

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате