Курс по математика за 4 клас (подготовка за НВО+)

Защо да изберете „Да Винчи“

Школа по математика София

 

Описание на курса

Доколкото училищната програма е крайно рехава, използваме тази година за запълване на дефицити, затвърждаване на материала и за изграждане на солидно разбиране на предстоящия материал в 5 клас; работим по усвояването на техниката за решаване на няколко групи типови задачи, които често намират място в национално външно оценяване след 7 клас (НВО) и не са достатъчно застъпени в програмите за 5-ти, 6-ти и 7-ми клас. 

Целта на програмата е да даде летящ старт на учениците в класовете до 7-ми клас и солидна основа за матурата в година, когато натоварването все още не е много голямо. 

Програмите за подготовка във 2-ри, 3-ти и 4-ти клас са свързани и задължително покриват знанията и уменията по математика, заложени в училищната програма за съответния клас. Разпределението на темите в нашата програма изпреварва това в училищната програма, а целта е своевременна подготовка, която да гарантира усвояване и разбиране на материята, както и неколкократна проверка на нивото на усвоеност на материята от ученика.

Теорията се преподава от нашите учители.

Методиката и структурата на занятията е гъвкава и е създадена по начин така, че водещи са нуждите и готовността на ученика (вместо предварителния график на занятията, както в училище и в други школи).

Всеки ученик, записан в курса, получава безплатен достъп до летен практикум за самоподготовка през лятната ваканция. Практикумът е ключов елемент в подготовката. Той осигурява поддържане на нивото, и плавен преход между учебните години, води до летящ старт и е основа за постигане на високи резултати.

Ключови умения:

1.  Умножение и деление на числата до и над 1000 с преминаване

2. Решаване на уравнения

3. Умножение на сбор и разлика с число

4. Лице на правоъгълник

5. Умножение и деление на многоцифрено число с едноцифрено число с няколко заемания

6. Мерни единици

7. Делимост, НОК, НОД, подготовка за работа с дроби

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ЗА УСПЕХ:  Ученикът отговорно да прави всички дадени домашни и тестове

 

Стипендии

Всеки курсист в 4 клас на Образователен център "Да Винчи", независимо дали се готви за кандидатстване в математически гимназии след 4 клас или се подготвя за НВО след 4 клас, има възможност да кандидатства за стипендия "Постигнати мечти в 4 клас" в размер на пълната заплатена такса за обучението. 

 

График и годишна такса за обучение

 

График:

четвъртък от 17:30 - 19:00ч. 

 

Годишна такса: 1500лв. (1312.50.лв с програма „Лоялност“, която включва всички възможни отстъпки)

Всеки курсист получава безплатно електронни обучителни материали и тестове, както и достъп до електронната ни платформа и включените в нея допълнителни материали за съответния клас.

Преподаватели

Проподавателите ни са с университетска магистърска математическа подготовка, която включва висша математика и физика. Те не просто познават математиката, те разбират и владеят математиката с нейните техники, тънкости и нюанси в най-дълбоки детайли. Нашите преподаватели са правилните преподаватели.

 

Кандидатстване

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Академия Математика 2023/2024, 4 клас (НВО)". Учениците се разпределят в групите според резултата им от входящия тест.

Записването за курс по математика за 4 клас става след заплащане на такса за курса. 

 

Локация

Курсовете по математика  за 4 клас се провеждат в Образователен център "Да Винчи", гр. София, Младост 3, бл. 314

 

Успехът е в общите усилия!

 

 

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате