Курс по математика за 4 клас (състезателна)

Защо да изберете „Да Винчи“

Школа по математика София

 

Описание на курса

Курсът по математика за 4 клас с подготовка за кандидатстване в математически гимназии (СМГ, НПМГ, Питагор и др.) и паралелки е целенасочено изграден и се провежда във формат, близък до тренировъчна програма. Програмата е структурирана с фокус върху постигане на върхова форма във всяко едно от ключовите състезания. Формата на обучението не включва презентационни елементи. Тя е във формат на математическа лаборатория.

Теорията се преподава от нашите учители.

Методиката и структурата на занятията е гъвкава и е създадена по начин така, че водещи са нуждите и готовността на ученика (вместо предварителния график на занятията, както в училище и в други школи).

Всеки ученик, записан в курса, получава безплатен достъп до летен практикум за самоподготовка през лятната ваканция. Практикумът е ключов елемент в подготовката. Той осигурява поддържане на нивото, и плавен преход между учебните години, води до летящ старт и е основа за постигане на високи резултати.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ЗА УСПЕХ:  Ученикът отговорно да прави всички дадени домашни и тестове

 

Стипендии

Всеки курсист в 4 клас на Образователен център "Да Винчи" има възможност да кандидатства за стипендия "Постигнати мечти в 4 клас" в размер на пълната заплатена такса за обучението. 

График и годишна такса за обучение

График:

Група 1: събота 15:00ч.

Група 2: сряда 10:00ч.

Годишна такса: 1650лв. (1402,50лв с програма „Лоялност“, която включва всички възможни отстъпкис включен бонус пролетна интензивна школа.

Всеки курсист получава безплатно електронни обучителни материали и тестове, както и достъп до електронната ни платформа и включените в нея допълнителни материали за съответния клас.

Преподаватели

Проподавателите ни са с университетска магистърска математическа подготовка, която включва висша математика и физика. Те не просто познават математиката, те разбират и владеят математиката с нейните техники, тънкости и нюанси в най-дълбоки детайли. Нашите преподаватели са правилните преподаватели.

 

Кандидатстване

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Академия Математика 2023/2024, 4 клас (състезателна)". Учениците се разпределят в групите според резултата им от входящия тест.

Записването за курс по математика за 4 клас става след заплащане на такса за курса. 

 

Локация

Курсовете по математика  за 4 клас се провеждат в Образователен център "Да Винчи", гр. София, Младост 3, бл. 314

 

Успехът е в общите усилия!

 

 

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате