Летен курс по математика за 2 клас

 

Летен курс по математика за ученици, завършили 2 клас през учебната 2022-2023г. 

Втори клас е ключов за математическата подготовка. В тази учебна година трябва да бъдат усвоени умножението и делението, заедно с основните свойства на тези две действия, да бъде усвоена техниката за решаване на уравнения и решаването на текстови задачи. Трябва да бъде поставена основата на решаването на задачи за фигури и това само в рамките на основната училищна програма.

Допълнително състезателите трябва да поставят основата на всички типични състезателни задачи (Ойлер, пазар, рачешки задачии други), за да могат в трети клас да разгърнат и да обогатят аналитично тези знания, техники и умения. Отделно след втори клас математиците трябва да са успели да развият аналитичните си умения на ниво, което им позволява да откриват решения на нестандартни (извън типичните, посочени по-горе) задачи.

За кого е подходящо обучението:

Обучението е подходящо за ученици с интерес към математиката и нестандартното мислене, както и за ученици, които планират успешен прием в математически училища и паралелки след 4 клас. 

Цел на обучението:

Целта на лятната подготовка е да постави солидна основа на тези умения, за да бъдат те основа на една успешна състезателна учебна година от месец септември нататък. 

График:

От 27 юни 2023г. до 20 юли 2023г. 

Всеки вторник и четвъртък от 15:00 до 16:30ч. 

Кандидатстване:

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Лято 2023 математика“ като в графата "клас" попълните 2-ри клас.

Такса:

Таксата за обучение е 425лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.

 

Успехът е резултат от общите усилия!

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате