Летен курс по математика за 3 клас

 

Летен курс по математика за ученици, завършили 3 клас през учебната 2022-2023г. 

Програмата е предназначена за състезателна подготовка за ученици, които през 3-ти клас са водили извънкласна състезателна подготовка и са участвали в математически състезания през годината.

Това обучение ще постави основата за успешна състезателна подготовка през следващата учебна година. Неразделна част от обучението е практикумът „1000 летни предизвикателства“.

За да бъде тази подготовка пълноценна, нужна е добра основа, поставена през трети клас (в извънучебни занимания по математика).

За кого е подходящо обучението:

Обучението е подходящо за ученици с интерес към математиката и нестандартното мислене, както и за ученици, които планират успешен прием в математически училища и паралелки след 4 клас. Обучението е подходящо за ученици, които през учебната година в 3-ти клас са се занимавали извънкласно с математика.

Цел на обучението:

Целта на лятната подготовка е учениците да затвърдят усвоените до момента математически техники, да ги надградят, като усвоят всички нужни за успешното представяне на математическите състезания през следващата учебна година техники, практики и умения. 

График:

От 3 юли 2023г. до 26 юли 2023г. 

Всеки понеделник и сряда от 10:00 до 11:30ч. 

Кандидатстване:

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Лято 2023 математика“ като в графата "клас" попълните 3-ти клас.

Такса:

Таксата за обучение е 425лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.

 

Успехът е резултат от общите усилия!

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате