Летен курс по математика за 4 клас

 

Летен курс по математика за ученици, завършили 4 клас през учебната 2022-2023г. 

Разликата между програмата и математическата подготовка в 4 и 5 клас е съществена. Обикновенно учениците влизат в 5ти клас неподготвени за тази коренна промяна и това е сериозна предпоставка за срив  както в резултатите по математика, така и за сериозни затруднения в усвояването на целия материал за 5-ти, 6-ти и 7-ми клас.

Липсата на солидна основа, заедно с промяната в интензитета и стила на преподаване на математиката са сериозен стрес за всеки неподготвен ученик.

Лятната програма е ценна възможност за всеки ученик, завършил 4 клас и е фокусирана върху:

Коригиране на пропуски до тук, както в знанията, така и в разбирането и умението да бъдат използвани заложените до тук математически техники с цел ученикът да е подготвен, спокоен и успешен в 5-ти клас. 

За кого е подходящо обучението:

Обучението е подходящо за ученици завършили 4 клас през учебната 2022-2023г., които искат плавно и безпроблемно да направят прехода между 4 и 5 клас и да започнат новата учебна година подготвени и спокойни, за да усвоят материала успешно и устойчиво. 

Цел на обучението:

Целта на лятната подготовка е учениците коригират неяснотите и да запълнят пропуските от 4 клас. 

Допълнително в 4-ти клас има група задачи, които не са добре покрити от учебната програма в училище. Втората много важна цел на лятната програма е да добави време, занятия и знания, свързани с тези задачи, които са критични за успешно представяне в 5-ти, 6-ти и 7-ми клас и за постигане на висок резултат на матурата след 7-ми клас. 

График:

От 4 юли 2023г. до 27 юли 2023г. 

Всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 11:30ч. 

Кандидатстване:

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Лято 2023 математика“ като в графата "клас" попълните 4-ти клас.

Такса:

Таксата за обучение е 425лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.

 

Успехът е резултат от общите усилия!

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате