Летен курс по математика за 6 клас

 

Летен курс по математика за ученици, завършили 6 клас през учебната 2022-2023г. 

Тази програма е посещавана редовно от ученици от най-желаните училища в София (СМГ, ПЧМГ, Света София, Британика парк скул, 145 ОУ, 107 ОУ, 73 СУ, 125 СУ и други училища на същото ниво), както и от възпитаници на други училища, които също сериозно планират успешно представяне в 7 клас, успешно представяне на НВО след 7 клас и успешен прием в мечтаното училище след 7 клас. 

За кого е подходящо обучението:

Обучението е подходящо за ученици, завършили 6 клас през учебната 2022-2023г., които планират спокойна математическа подготовка през следващата учебна година и успешен прием в мечтаното училище след 7 клас.

Цел на обучението:

Целта на лятната подготовка е учениците да коригират неяснотите и да запълнят пропуските от 6 клас. 

Допълнително в 6 клас има група задачи, които не са добре покрити от учебната програма в училище, а са ключови на НВО след 7 клас. Втората много важна цел на лятната програма е да добави време, занятия и знания, свързани с тези задачи, които са критични за успешно представяне в 7-ми клас и за постигане на висок резултат на НВО след 7-ми клас. 

График:

От 3 юли 2023г. до 27 юли 2023г. 

Всеки понеделник и четвъртък от 14:30 до 16:00ч. 

Кандидатстване:

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Лято 2023 математика“ като в графата "клас" попълните 6-ти клас.

Такса:

Таксата за обучение е 425лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.

 

Комбиниран курс по математика и БЕЛ след 6 клас

 

Успехът е резултат от общите усилия!

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате