Летни курсове

 

Летни курсове по математика и БЕЛ

 

 

Лятна възможност за всички ученици, които имат не само мечтата, но и мотивацията за прием в желаното училище след 4 или 7 клас през 2024г.

Превърнете мечтата си в постижение, следвайки рецептата на „Да Винчи“.

 

 

Защо "Да Винчи"

 

Какво получавате:

Работата в малка група намалява стреса, увеличава самочувствието и желанието за самоизява и учи учениците да работят в екип. Предлага спокойствие за родителите като дава възможност на учителите да работят индивидуално с всеки ученик, а на учениците да имат на разположение във всеки момент учител, който да ги подкрепи и насочи.

  • Рецепта за успех
  • Доказан опит в успешната подготовка за матури; кандидатстване в СМГ, НПМГ и математически паралелки; математически състезания; кандидатстване след 7 клас

Наши ученици със 100т. на НВО след 7 клас през 2020г., 2021г. и 2022г. Редовно приети ученици в желаното училище и след 4 клас, като през 2021-2022г. трима от първите 5 приети в СМГ са наши възпитаници. 

  • Непрекъсната обратна връзка за напредъка на ученика
  • Увеличен шанс да бъдете приети в ТОП 5 на желаното от вас училище и по този начин да спечелите стипендия в размер на 100% от цената на редовния курс
  • Летен практикум: Достъп до онлайн платформа с тестове по време и след приключване на курса до началото на учебната година, с което подпомагаме подготовката за входните нива и поддържането на знанията през лятото.

 

 

Комбиниран летен курс (БЕЛ и МАТ)

Комбинирано обучение по БЕЛ и математика за всички ученици от 5 клас и 6 клас, които планират успешен прием след 7 клас в мечтаното училище. С безплатен бонус две седмици работа по БЕЛ с фокус върху писането на тези, характеристики на герои и преразкази. Повече за обучението можете да прочетете тук

Летен курс по БЕЛ (5 и 6 клас)

Лятно обучение по БЕЛ за ученици, завършили 5 и 6 клас. С включени специално подбрани часове с фокус върху писането на тези, характеристики на герои и преразкази, както и бонус летен практикум. Повече за обучението можете да прочетете тук.

Летен курс по математика за 2 клас (състезателна подготовка)

Втори клас е ключов в математическа подготовка. Само в училище учениците трябва да усвоят съвсем нови и основни умения в боравенето с няколко различни типа задачи. Всички ученици, които планират кандидатстване след 4-ти клас в математически училища и паралелки, през втори клас трябва да положат солидна основа на няколко типове състезателни задачи, за да могат после в 3 клас да разгърнат и обогатят аналитично тези знания, техники и умения. Повече за курса можете да прочетете тук.

Летен курс по математика за 3 клас (състезателна подготовка)

Програмата е предназначена за състезателна подготовка за ученици, които планират прием след 4-ти клас в математически училища и паралелки и които през 3-ти клас са водили извънкласна състезателна подготовка и са участвали в математически състезания през годината. Повече за курса можете да прочетете тук.

Летен курс по математика за 4 клас 

Това обучение е ценна възможност за всеки бъдещ петокласник да се подготви спокойно за предстоящата промяна, да затвърди материала досега и да постави основа за 5-ти клас, която ще му помогне да разбере и усвои материала в 5-ти клас по-лесно и с повече увереност.

Разликата между програмата за математическа подготовка в училище за 4-ти клас и програмата за математическа подготовка за 5-ти клас е съществена. Обикновено учениците влизат в 5-ти клас неподготвени за тази коренна промяна и това е сериозна предпоставка за срив, както в резултатите по математика, така и за сериозни затруднения в усвояването на целият материал в 5, 6 и 7 клас. Повече за курса можете да прочетете тук.

Летен курс по математика за  5 клас 

Математическите знания и умения от 5 клас са ключови за развитието на математическите знания, умения и успехи през следващите 2 години (в 6-ти и 7-ми клас). Обучението е подходящо за всеки бъдещ шестокласник, който не е сигурен в уменията си или има пропуски и дефицити, които биха го спънали по пътя към успешен прием след 7-ми клас. В следващите две учебни години количеството материал, който следва да се усвои, не  предполага време за едновременно запълване на пропуски и успешно усвояване на нов материал. Това обучение е възможност за запълване на пропуски, развитие на увереност и поставяне на основа, с която 6-ти и 7-ми клас ще бъдат по-леки и ползотворни. Повече за курса можете да прочетете тук.

Летен курс по математика за 6 клас 

Обучението подготвя учениците за пълноценна подготовка в 7-и клас и постигане на високи резултати на НВО. Тя е подходяща за бъдещи седмокласници и предвижда коригиране на дипуснати в 6-ти клас пропуски и непълноти и полагане на солидна основа за обучението по математика в 7-ми клас. Повече за обучението можете да прочетете тук.

 

Кандидатстване и такса:

За да постигнем хомогенни групи, всеки ученик кандидатства за обучението. Можете да заявите желание за кандидатстване през формата на сайта (най-отдолу) с избор на опцията "Лято 2023 математика“ като в графата "клас" попълните класа, който ученикът е завършил през учебната 2022-2023г. 

Таксата за обучение по математика е 425лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението.

Таксата за комбинирано обучение по БЕЛ и математика е 850лв. и се заплаща на две равни вноски: първата - седмица след успешен прием в обучението; и втората - в рамките на седмица преди началото на обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

 

Успехът е резултат от общите усилия!

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате