Предучилищна група

Предучилищната група на  Да Винчи – трамплин към любознанието и успеха!

Всички знаем, че основите на успешно и мотивирано дете се поставят още в ранните години на живота му. В периода между 5г и 7г децата преживяват най-драматичната промяна в живота си. Новата среда, изисквания и очаквания са предизвикателство пред всеки нов ученик. „Да Винчи“ е тук, за да подкрепи детето да се адаптира без стрес и най-важното – запазвайки и развивайки естественото си любопитство към нови знания!  Предучилищната подготовка е от ключово значение за това. Важността й не бива да се пренебрегва, защото подценяването на цялостната подготовка на детето в предучилищна възраст, както и нейното формално провеждане, могат да доведат до сериозни  последици през  следващите години от образованието и развитието на детето. Умелите и отдадени преподаватели, както и подкрепящата и мотивираща среда са от ключово значение.


Защо „Да Винчи“

Това, с което „Да Винчи“ ще ви подкрепи и предимството, което предлага на вашите  деца, е:

  • Развитие на социалните, емоционалните и цялостната палитра от когнитивни умения  –  чрез авторската ни програма за емоционална интилигентност и програмата ни когнитивна азбука.
  • Специалното обучение по математика - запазена марка на Тони. Смело можем да заявим, че децата го обожават- „Тони, ти си най-забавният учител по математика“, е заради което децата нямат търпение за поредния урок с Тони;
  • Изграждане на любов към четенето;
  • Съхраняване и развиване на детското любопитство;
  • Изграждане на естествена любов на детето към ученето и знанието;
  • Мотивираща, подкрепяща и сигурна среда;
  • Всичко това в пакет от забавни игри и занимания;

  “Да Винчи“ е мотивиращата общност, в която помагаме на всяко дете да успее, следвайки своя собствен ритъм на научаване.

С нашите Опит, Експертиза, Отдаденост, Емпатия и Професионализъм, както и доказаните в годините успехи – Ние сме вашето предимство!

Записване на info@davincikids.eu или през формата за записване на нашия сайт

От 20% до 30% отстъпка. За всяко доведено дете + 5% отстъпка от месечната такса. 

*Отстъпките не могат да надвишават 30% от месечната такса. 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате