Шампионски финал за седмокласници

 

 

В рамките на 1 месец (според курса, който избере) всеки седмокласник ще може да направи  25 теста по формата за изпита по математика или по български език и литература или общо 50 теста по двата предмета. Тестовете ще се решават в онлайн платформите Moodle и СмарТест. 

Тестовете се решават оналйан и всеки седмокласник ще може сам да организира кога и колко да работи. Всеки ученик ще може да работи с индивидуален темп, а родителят ще има възможност да следи постигнатите резултати.

Като бонус към всеки курс – ще ви предоставим допълнително възможност да решите 40 тематични теста по български език и литература и 350 примерни тези.

След всеки предаден тест по формата за НВО ще получавате анализ, а към въпросите, при които това е необходимо ще добавим и алгоритъм за решаване.

Начало на курса: 9 май 2022г.

 

Цена за курс: 200 лв.

Цена за комбиниран курс: 300 лв. (25% отстъпка)

Заплаща се преди стартирането на курса и след среща или разговор с неговия титуляр.

 

За да се запишете за курс, позвънете на:

    Математика - на тел.: 0887940004; Тони Атанасов 

    Български език и литература – на тел.: 0879577937; Марияна Шиварова (Messenger)

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате