Стипендии

Стипендии за ученици 4 и 7 клас

 

Стипендия „Постигнати мечти в 4 клас“

 

Образователен център „Да Винчи“ има удоволствието да подкрепи и мотивира допълнително своите ученици в 4 клас със стипендия „Постигнати мечти в 4 клас“.

Всеки четвъртокласник в групите ни за подготовка за кандидатстване в математически гимназии и паралелки, посещавал заниманията от началото на учебната година, има възможност да вземе стипендия „Постигнати мечти в 4 клас“ в размер на цялата заплатена за обучението по математика в "Да Винчи" такса.

Критерии

1. Ученикът трябва да е записан в курса ни от началото на учебната 2023/2024 година

2. Ученикът трябва да е приет на едно от първите 5 места в състезанието “Математика за всеки“ за 4 клас през 2024г.

Кандидатстване

Всеки, които покрива критериите за получаване на стипендия, може да кандидатства с молба по имейл до info@davincikids.eu . Към молбата трябва да е приложено доказателство за класирането на ученика в списъка с класирани ученици на СМГ.

Курс по математика за 4 клас (подготовка за кандидатстване в математически училища и паралелки, състезателна)

 

Стипендия „Шампион в 7 клас“

 

Образователен център „Да Винчи“ има удоволствието да подкрепи и мотивира допълнително своите ученици в 7 клас със стипендия „Шампион 7 клас“.

Всеки седмокласник в групите ни за подготовка за кандидатстване в математически гимназии и паралелки, посещавал заниманията от началото на учебната година, има възможност да вземе стипендия „Шампион в 7 клас“ в размер на цялата заплатена за обучението по математика в "Да Винчи" такса.

Критерии

1. Ученикът трябва да е записан в курса ни от началото на учебната 2023/2024 година

2. Ученикът трябва да е изкарал 100 точки на НВО по математика след 7 клас през 2024г.

Кандидатстване

Всеки, които покрива критериите за получаване на стипендия, може да кандидатства с молба по имейл до info@davincikids.eu . Към молбата трябва да е приложено доказателство за получени  от ученика 100 точки на НВО по математика след 7 клас от единната информационна система за изпити и прием на МОН.

Курс по математика за 7 клас (подготовка за НВО след 7 клас)

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате