АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Индивидуална програма за усвояване на език, която предлагаме на нашите ученици стъпва на нивото на подготвеност на ученика в момента на стартиране на програмата. След поредица тестове и интервю се определя нивото на владеене на езика. Всеки ученик има строго индивидуални нужди от подготовка. Тази специфика се уточнява и е в основата на изготвянето на индивидуална програма, съобразена с нуждите на ученика. Подготовката се води индивидуално и по персонален план. Напредък се следи в рамките на всяко присъствено занимание и програмата се адаптира в зависимост от темпото и качеството на усвояване на материала от ученика.

Този подход гарантира научаване на езика, а не просто ученето му.

Предлаганата от нас индивидуална подготовка е ефективна заради непосредствения непрекъснат контрол върху резултатите от обучението, значително по-високата ангажираност на ученика, съответствието на програмата на готовността и индивидуалността на ученика и работата в среда, осигуряваща комфорт и спокойствие за ученика. Работим с оптимално темпо и ефективност за всеки от учениците ни.

Индивидуалната подготовка позволява използването на адекватен за конкретния ученик в конкретния момент от неговата подготовка микс от техники.

Индивидуалната подготовка в Да Винчи е вашият печеливш избор! (не на последно място и като разход за езиковото обучение на вашето дете)

За повече информация – info@davincikids.eu

курсове по анлийски език за деца

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате