Средата

Ние от "Да Винчи" вярваме, че децата имат естествен ентусиазъм и интерес към ученето.

Наша мисия е да създадем безопасна, обичаща и подхранваща среда, в която децата могат да се учат и да се развиват емоционално, социално и академично.

При нас се формират изключително силни, здрави социални и образователни основи. Тук децата се научават да се уважават. Учат се заедно. Научават се да работят заедно. Научават се да се забавляват конструктивно. И откриват колко приятно може да бъде ученето.

Всяко дете се учи по различен начин. Ако на децата се предостави информация и се дадат практически възможности за учене в безопасна, обичаща и подхранваща среда, те ще станат уверени, ентусиазирани и способни да учат.

Това сме ние и те очакваме, за да успяваме заедно!

Записване на info@davincikids.eu или чрез формата за записване по-долу на тази страница.

1. Мотивираща (ние мотивираме децата, както и те се мотивират едно друго да се справят и да се държат по-добре, мотивираме ги да развиват талантите си и да търсят информация за всичко, което им е интересно; да развиват мисленето и общата си култура).

2. Подкрепяща (всяко дете се подкрепя както с индивидуална работа по материала, така и с допълнителни ресурси; зачитаме чувствата им, изслушваме ги, разговаряме с тях, помагаме им да търсят правилните решения)

3. Развиваща (фокус в работата ни е изграждането на навици и умения покрай всичко, с което се занимаваме (от свободното време, през игрите, до работата с училищния материал) – от умения за ефективно и позитивно общуване помежду си, хигиена и здравословно хранене, през аналитични умения, умения за работа в екип, навици за работа с информация и структуриране на ежедневните задължения)

4. Иновативна (Да Винчи е единствената занималня, която предоставя на децата възможност в реални проекти да изграждат електронните си умения. Ползваме широк спектър от компютърни програми и платформи за ефективното обучение на децата)

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате