Лего-роботика

ПРЕДСТАВЯ:

КУРСОВЕ ПО ЛЕГО-РОБОТИКА И ОСНОВНИ ДИГИТАЛНИ УМЕНИЯ
В ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ДА ВИНЧИ"

Курсовете по лего-роботика и дигитални умения са един лесен и забавен начин детето ви да навлезе в програмирането! Платформите, които сме подбрали са възможно най-добрите, а нашите специалисти обръщат индивидуално внимание на всяко дете! Наблягаме и на екипната работа!

LEGO WEDO

Lego WeDo роботика за деца на възраст 6-8 години

WeDo ниво за деца на възраст 6-8 години  е единственото адекватно за тази възрастова група ниво в областта на лего-роботиката и дигиталните умения.  То дава на децата една безценна подготовка в сферата на STEM дисциплините и ги подготвя както за следващите по-сложни платформи, така и за желаната подготовка в областта на програмирането. Плана за занятията през учебната година покрива 32 седмици по едно занятие всяка седмица с продължителност 3 учебни часа /1,5 астрономически часа/. Занятията са разделени на 4 последователни нива /модула/. В рамките на тези занимания, освен, че децата ще се забавляват с атрактивните динамични конструкции, които сами ще направят, ще научат много нови неща за света около тях и ще създадат първите си компютърни програми. Заниманията в този формат нямат аналог. Цената за модул от 8 занимания /два календарни месеца/ е 180 лева с включени учебни материали .

Каквото и да ви говорят – няма друга платформа за тази възрастова група! 

Занятията стартират на 06.10.2018 и се провеждат всяка събота от 13:00ч.

За да се запишете за занятията по роботика - моля, изпратете имейл на адрес info@davincikids.eu.

 

Lego Mindstorms EV3

Mindstorms / EV3 лего-роботика за деца на възраст 8-10 години
Начално ниво

Интензивен курс Mindstorms / EV3 за деца на възраст 8-10 години  е  завършен модул от 4 обособени нива. В рамките на заниманията, разположени в рамките на 32 седмици / веднъж седмично / децата ще се научат да изграждат стабилни и функционално пълноценни роботи, да създават сложни програми с които да ги управляват, ще се научат да работят с базовите елементи, залегнали в основата на всяка една комютърна програма и много ще се забавляват с моделите, които ще правят и програмират в рамките на заниманията.

Това ниво  дава на децата една безценна подготовка в сферата на STEM  дисциплините и ги подготвя както за следващите по-сложни платформи, така и за желаната подготовка в областта на програмирането.

Заниманията в този формат нямат аналог. Цената за модул от 8 занимания /два календарни месеца/е 180 лева с включени учебни материали.

Занятията стартират на 06.10.2018 и се провеждат всяка събота от 13:00ч.

За да се запишете за занятията по роботика - моля, изпратете имейл на адрес info@davincikids.eu.

 

Mindstorms / EV3 лего-роботика за деца на възраст 8-10 години
Ниво За Знаещи

Ако вече сте преминали обучението на начално ниво Mindstorms / EV3 за деца на възраст 8-10 години - това е вашето ново ниво в роботиката. Тук ще е откриете тънкости в конструиранети и създаването на програми за EV3 роботи на ниво експерти. Ще овладеете техники и знания, които ще направят възможно реализирането на всички ваши идеи.

Ще се подготвите да спечелите вълнуващи и престижни международни състезания.

Заниманията в този формат нямат аналог. Нашите деца печелят международни състезания !

Цената за модул от 8 занимания /два календарни месеца/е 180 лева с включени учебни материали.

Занятията стартират на 06.10.2018 и се провеждат всяка събота от 13:00ч.
Всички занимания ще се провеждат в центъра ни в ж.к. Младост 3, блок 314, до вх. Б.

Заниманията и в двата формата, както и методиките и менторите, които водят заниманията са истински вдъхновяващи.

За да се запишете за занятията по роботика - моля, изпратете имейл на адрес info@davincikids.eu.

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате