Историите на успеха

Ние сме най-добрият избор за вашето дете!

 

Историята на М. 6 клас 125 СОУ. От слаб до отличен само за 6 месеца.

Когато М. дойде при нас, оценките му по математика /октомври 2017/ бяха двойки – както на изпитвания, така и на входно ниво. В края на април 2018 имаше само една петица и то поради невнимание. Всички други оценки по математика бяха шестици. Там, където М е бил до този момент не са се справили. Ние, само за една учебна година, попълнихме пропуските, наваксахме с материала и дори изпреварихме училищното разписание.

 

Историята на А.

А. ще бъде първокласник тази година. Можете да видите разликата в тестовете на А. преди и след само две седмици заниманията при нас. След изготвяне на индивидуалната програма на А., на база текущото ниво и поставените задачи А. постигна забележителен напредък. Работим с А. от около 8 седмици.

 

Историята на К. К. от ПГ, който побеждава най-добрите първокласници.

К. ще бъде 1 клас тази година. К. е получил много добра подготовка до момента в семейството си. В момента работим с К. по материала, включен в математическите състезания в края на 1-ви клас. Програмата, която сме разработили за него, ще ни позволи да гарантираме, че К. ще печели тези състезания с лекота. 

 

Историята на Б.

Б. ще бъде 3 клас тази година. Б. е получил много добра подготовка в семейството си. Б. неизменно е сред победителите в математическите състезания, в които участва. Б. е ученик в 125-то соу, но родителите предпочетоха да бъде подготвян от нас за състезания. Победите и медалите, спечелени от Б. в състезания, отдавна са двуцифрено число. 

 

Историята на Б. (2ра част)

Б. се класира на 2ро място на изпита за влизане в 107-мо училище в София, което е известно с високите постижения на учениците си в областта на математиката. 

Браво Б., за нас е удоволствие да сме част от успехите ти!

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате