"Синът ми препоръчва курса при Тони заради самия Тони!"

Драга Сапаревска: Синът ми препоръчва курса при Тони заради самия Тони!Драга Сапаревска, майка на Момчил, ученик в 5 клас в СМГ, ни сподели своето мнение за обучението в "Да Винчи".

Защо избрахте Образователен център "Да Винчи" за подготовката на детето си по математика?


- Предлагате входен изпит за определяне на способностите и сформиране на еднородна група. Също така групите са бутикови. Гласът на всяко дете се чува. Работите с бързи темпове и всички се равняват по първия, а не изчакват последния. Това е печелившата стратегия за отлични резултати на
състезания. За мен е важен напредъка на сина ми - да се научи да мисли сам, да менажира времето си и да се готви без помощ от страна на родителите. Работата в мудъл, многобройните теми и задачи го научиха да разпределя добре времето си и да се занимава сам всеки ден.

Бихте ли описали най-големите постижения и успехи на детето си по математика?

Никой в семейството ни не се интересува от математика. Синът ми се научи да се справя сам с тази нелека материя, благодарение и уроците при Тони Атанасов. Синът ми се яви на едно присъствено състезание миналата учебна година - "Хитър Петър" и постигна шести резултат в България. Той беше приет в НПМГ и СМГ. Радваме се, че много от познатите му  деца от курсовете при Тони ще учат в същото училище (СМГ).

Бихте ли описали обучението в "Да Винчи" с три думи?

Сериозно, лесно, забавно! Синът ми препоръчва курса при Тони заради самия Тони!

Благодарим ви, Драга и Момчил! Очакваме ви на 2 септември, за да ви запознаем и с останалите успешни ученици на "Да Винчи!"

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате