Весела Николова: Тони наистина знае как да мотивира най-малките

Весела Николова: Тони наистина знае как да мотивира най-малките

 

 

Весела Николова е майка на Таня, която от тази година ще учи в СМГ.

 

Защо избрахте Образователен център "Да Винчи" за подготовката на детето
си по математика?


Защото Тони ни вдъхна доверие и Таня се чувстваше добре в неговите часове.

Какво е важно за Вас като родител за обучението на ученика Ви, какво повече научихте и се случва в курса на Тони?

 

Да се обърне внимание на слабите места на детето е важно, но също така да се насърчи в посока, която е подходяща за него. Тони е учител, който координира действията и на родителите. Спокоен и уверен, той дава ценни съвети не само на учениците си, но и на нас. Умело усеща децата и успява да ги вдъхнови, и да ги накара да обичат постоянството, логиката, мисленето, и свободата да задават въпроси.

Бихте ли описали накратко най-големите постижения и успехи на детето си по математика? Какви предизвикателства преодоля?

 

Таня се яви на доста сложни изпити за нейната крехка възраст. Яви се спокойна и уверена в знанията си. Благодарение на постигнатото на тези изпити влезе и в СМГ, и в НПМГ, и имаше право да избира макар и едва на 10 години.

Бихте ли описали обучението с три думи?

Системно, спокойно, резултатно. Той наистина знае как да бъде истински учител и как да предава знанията си, и как да мотивира най - малките.

Благодарим ви, че заедно успяваме!

 

 

 

Контакти

Карта

Настройки за поверителност

Ние използваме "бисквитки", за да осигурим функционалността на сайта плюс от Google Analytics, за да анализираме трафика за целите на статистика. Имате възможност да ги изключите с бутоните долу. Погрижете се за Вашите лични данни онлайн

Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате